27 woningen Lindehof, Veldhoven

Omschrijving

Project Lindehof is een plan waarbij heerlijk wonen centraal staat. Dit wordt gerealiseerd door de aantrekkelijke ligging in het hart van Veldhoven-dorp.

Lindehof is geschikt voor alle doelgroepen, of het nu gaat om jonge of oudere mensen. De gunstige ligging van Plan Lindehof in combinatie met verschillende prijsklassen. Om het saamhorigheidsgevoel van dit project nog meer te benadrukken, is er gekozen voor verkaveling in de vorm van een hofje. Dit zorgt voor een gezellige sfeer.

Naast het creëren van een gemeenschapsgevoel, voldoen alle woningen van Plan Lindehof aan hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn en een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Door deze hoge duurzaamheidsstandaarden is Plan Lindehof volledig op de toekomst voorbereid.

Lindehof biedt verschillende woningen variërend in grootte. Zo zijn er vrijstaande woningen, geschakelde-woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De geschakelde woningen zijn allen gelijkvloers.

Locatie:
Veldhoven
Opdrachtgever:
Land 's-Heeren
Architect:
LSL Architecten
Segment:
Woningbouw

Projectontwikkeling

Eigen en participerende ontwikkeling voor woningen en Utiliteit.

Lees meer

Woningbouw

Individueel herkenbare woningen die een samenhangend geheel vormen.

Lees meer

Utiliteitsbouw

Kantoren, bedrijfsruimten, winkels, overheids-, zorg en onderwijsinstellingen.

Lees meer

Bouwservice

Kleine werken en onderhoud, particuliere bouw en 24-uurs service klachtenonderhoud.

Lees meer